PREDNOST MARKETINŠKIH AKTIVNOSTI

Prednost marketinških aktivnosti je v povečanju prepoznavnosti na tržišču vas in vaših proizvodov in storitev. Ljudje smo naravnani, da raje sežemo po blagu, kateri se nam je vtisnil v spomin na podlagi reklame takšne ali drugačne. Zato smo tukaj mi, priskočimo vam na pomoč hitro in kvalitetno.

Nazaj k naravi z roko v roki je naš slogan. Mi poskrbimo za vašo promocijo, vi poskrbite za vaše poslovne partnerje, prodajo, prosti čas, za družino, za prijatelje in uživanje v naravi in z naravo!

Naše osnovno vodilo je stranki ponuditi celovito oblikovalsko storitev, ki je več kot samo oblikovanje. Pripravljamo vse vrste besedil in slik, celovito promocijo, prodajne brošure in reklamne oglase, personalizirane koledarje, in drugo.

Zadovoljna stranka, svež in unikaten dizajn, oblikovanje po meri, odzivnost na rok izdelave, so nam poglavitne naloge in obveznosti. Vsak projekt nam pomeni nov izziv in jih ne ločujemo na majhne in velike, bolj ali manj pomembne.

Skrivnost dobrega in prodajno učinkovitega oblikovanja je: Preprosto naj bo. Veliko zelo lepih oglaševalskih oblikovanj ni imelo nobenega prodajnega učinka, ker je bilo to pravilo prezrto ali pozabljeno. V oglaševalski izdelek vključimo tisto, kar je bistveno za kupčev “Da”.


 

 

 

 

Cenik oblikovanja smo priredili na podlagi dolgoletnih izkušenj potrebam naših strank v pakete:

Cena oblikovalske ure znaša 25 EUR in ne vključuje DDV. 

 

1.Paket: Smile 1
2.Paket: Smile 2
3.Paket: Smile 3
4.Paket: Smile 4
5.Paket: Smile 5


 

CENIK PAKETOV